Waxen

by Joy

Waxbar

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, waxing is hot!

Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.

Brazilian Wax Amersfoort

Waxbar Amersfoort

Waxen is een techniek die wordt toegepast om het lichaam te ontharen. Wij passen de Lycon en Brazilian Wax techniek toe. De Lycon Wax methode is een combinatie van de beste natuurlijke harsen en bijenwas. Zelfs de kortste en meest stugge haren worden hiermee verwijderd. Doordat het gemakkelijk smeerbaar is op een lage temperatuur heb je van de behandeling nagenoeg geen last en pijn. In Brazilië zijn ze expert op het gebied van het waxen van de schaamstreek. Bij de Brazilian Wax methode wordt de schaamstreek gewaxt, deze methode is komen overwaaien vanuit Brazilië. Door het volgen van intensieve trainingen zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van de Brazilian Wax methode. Nieuw bij ons is de Boyzilian (Brazilian voor mannen).

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.