Nagelstudio Amersfoort

by Joy
nagelstudio beauty-n-joy

Beauty-N-Joy is de nagelstudio in Amersfoort waar je gegarandeerd met een goed gevoel naar buiten gaat. Wij hebben de Gold Award gewonnen bij de Nationale Nagelstudio Awards 2023 met een gemiddeld cijfer van 9,67.

Bij ons krijgen je nagels de aandacht die ze nodig hebben. Als je voor het eerst bij ons bent starten we met een korte intake om je nagels te bekijken. Tevens vragen we naar je allergieën, levensstijl en eventuele medicijnengebruik. Aan de hand van deze informatie kunnen wij het beste advies geven voor je nagels. Een goede hygiëne staat bij ons voorop. Zo ben je verzekerd dat we bij iedere klant een nieuwe vijl en handschoenen gebruiken. Alle instrumenten worden na gebruik gedesinfecteerd en op tijd vervangen. 

Nieuw:

BIAB nails, de nieuwste trend op dit moment! Geschikt voor iedereen, ook voor diegene met broze en/of gescheurde nagels.

Het is iets dikker als gellak maar super stevig. Je nagels blijven zo in goede conditie en worden alleen maar sterker.Je kunt er ook je favoriete OPI gelcolor overheen laten zetten. Let op!  Je kunt geen verleningen maken met BIAB. Het verwijderen van BIAB wordt gedaan door middel van vijlen. Je eigen nagels blijven zo gezond en sterk.

Wij zijn een officieel gecertificeerd OPI salon

OPI gellak zetten bij Beauty-N-Joy Nagelsalon Amersfoort

Als je OPI gellak laat plaatsen, worden je nagels eerst schoongemaakt. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt zodat de gellak goed kan hechten. Door gellak zijn je nagels voor 2 weken voorzien van een prachtige glanzende long lasting gellak. Ook beschermt gellak je nagels, maakt het ze sterker en voorkomt het dat ze breken of scheuren. Eén van de beste voordelen is dat de OPI gellak direct droog is na het uitharden onder een UV-lamp.

Waarom kiezen voor OPI gellak:

  • Prachtige glanzende uitstraling
  • Gellak ziet er het natuurlijkst uit
  • Het zetten van gellak is het meest milieuvriendelijk
  • Gellak maakt je nagels sterker
  • OPI gellak is gemakkelijk ook zelf eraf te halen dmv weken met aceton.

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.