Gezichtsbehandeling

by Joy
gezichtsbehandeling

Craith Lab Skincare Behandelingen

Craith Lab

Every skin has its own story

 Craith Lab® werd ontwikkeld door experts in huidverzorging en epigenetica, met een gedeelde liefde voor de huid. We willen dat iedereen een gezonde, sterke en stralende huid kan hebben. De 3 skincare-collecties van Craith Lab® bieden een oplossing voor elk huidtype, ieder huidprobleem, elke huidconditie én iedere leeftijd.

Ervaar de nieuwste epigenetische wetenschap in professionele skincare en cosmetica.

 

+30 JAAR ERVARING IN SKINCARE

De experts van Craith Lab hebben meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Hierdoor hebben we een unieke kijk op huidverzorging en kennis over epigenetica.

Onze skincare-producten:

●      Verbeteren de huid

●      Beschermen de cellen

●      Versterken de huidbarrière

●      Zorgen voor celregeneratie

Het resultaat? Een gezonde, stralende huid met aanzienlijk minder lijntjes en rimpels.

behandeling bestaat uit: Dubbele reiniging, exfoliatie, en dan keuze uit: massage, masker of uitzuiveren. Afsluitend met een passende verzorging voor het gezicht. Ben je nog nooit bij ons geweest dan is een (gratis) intake wenselijk, die kun je erbij boeken.

Je kunt ook een Craith Lab Algen masker bijboeken, deze is volledig vegan. De groene alg zorgt voor verzorging van de huid en maakt haar glad en zacht. Daarnaast verzorgt, hydrateert en verkoelt het masker de huid meteen.

omschrijving: Dubbele reiniging, exfoliatie, massage, masker, uitzuiveren en afsluitend een passende verzorging voor gezicht en decollete. Ben je nog nooit bij ons geweest dan is een (gratis) intake wenselijk, die kun je erbij boeken.

Je kunt ook een Craith Lab Algen masker bijboeken, deze is volledig vegan. De groene alg zorgt voor verzorging van de huid en maakt haar glad en zacht. Daarnaast verzorgt, hydrateert en verkoelt het masker de huid meteen.

Omdat er geen standaardbehandeling voor onzuivere of onrustige huid voor volwassen bestaat, wordt de behandeling altijd aangepast naar de behoeften van jouw huid met het doel de mee-eters en ontstekingen te verminderen.

Een onrustige huid heeft speciale aanpak en behandeling nodig.

Dubbele intensive reiniging, specifiek het uitzuiveren van de huid, aansluitend een verzorging die de huid rustig en kalm maakt speciaal voor de onrustige en/of onzuivere volwassen huid. Kom je voor de 1e keer dan is een Craith intake wenselijk.

Onze schoonheidsspecialisten zijn Craith Lab experts en uitstekend geschoold en we zien je graag in onze salon.

 
Craith Skincare- speciaal voor jeugd t/m 21 jaar.
 

Professionele jeugd-behandeling t/m 21 jaar.

De jonge soms wat onrustige huid van jongeren heeft speciale aanpak en behandeling nodig.

– dubbele intensieve reiniging van de huid – exfolieren – onzuiverheden verwijderen – masker aangepast op jouw huidtype – dagverzorging ook weer aangepast op jouw huidtype – uiteraard een advies waar je wat aan hebt om een mooie rustige huid te krijgen.

Onze schoonheidsspecialisten zijn Craith Lab experts en uitstekend geschoold en we zien je graag in onze salon.

Een gezichtsbehandeling met Retinol doet wonderen voor de rijpere huid. Het collageengehalte in de huid neemt naarmate je ouder wordt af. Door het collageengehalte een boost te geven wordt de huid weer beter gehydrateerd en gaat veroudering tegen. Zo zal je huid weer stralen! Er worden zeer goede resultaten geboekt met deze treatment! Luxe gezichtsbehandeling met de meest zuivere ingrediënten. De beste resultaten voor deze behandeling is  4 keer ( 1 x per 2 weken). We hebben een aantrekkelijke  kuur aanbieding die je kunt boeken.

De huidverjonging die zichtbaar is na twee tot vier behandelingen wordt bereikt door de absoluut nieuwe werkzame stof Hydroxypinacolone Retinoate. Conventionele retinolesters (bijv. retinylpalmitaat, retinyllinoleaat) zijn voorlopers van retinol die in de huid worden geoxideerd door chemische reacties, eerst tot retinol, vervolgens tot retina en ten slotte tot vitamine A-zuur. Hydroxypinacolone Retinoate daarentegen is een directe ester van vitamine A-zuur die direct aan de receptoren bindt.

Dankzij deze directe werking van de werkzame stof Hydroxypinacolone Retinoate versnellen de Craith Lab MFR Retinol-producten de aanmaak van huidcellen, stimuleren ze de collageenvorming en voorkomen ze de afbraak van elastine en collageen – zonder de huid te irriteren!

De Craith Lab MFR Retinol-collectie bestaat uit MFR Retinol Prepare & Calming Serum, MFR Retinol Cream Phase 1 met 2,5% Hydroxypinacolone Retinoate en MFR Retinol Cream Phase 2 met 4,0% Hydroxypinacolone Retinoate.

Craith Lab is de eerste verzorgingsserie die is gebaseerd op een zeer effectieve combinatie van probiotica en eigen genetica. Craith Lab is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek in combinatie met tientallen jaren ervaring op het gebied van huidverzorging.

Bij bindweefselmassage wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. De doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie worden intensief verbeterd. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering.

IPL huidverjonging geeft een stimulans aan de aanmaak van nieuwe huidcellen en aan de productie van nieuw collageen en elastine. Hierdoor is er een vervaging van het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Uw huid ziet er fris en jong uit. Aanbevolen voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 6 tot 8 behandeling van 1 x per 2 weken. Daarna 1 x per 2 maanden om bij te houden.

Deze anti-aging treatment is specifiek voor de verouderde huid en bestrijdt de tekenen van huidveroudering. Dankzij de exfoliatie door middel van vitamines en hydroxyzuren en een is dit een ideale behandeling tegen een droge, doffe en voortijdig verouderde huid. Na de behandeling is je huid zichtbaar steviger, gladder en frisser. Dit is een korte gezichtsbehandeling en daarbij de IPL behandeling.

IPL huidverjoning geeft een stimulans aan de aanmaak van nieuwe huidcellen en aan de productie van nieuw collageen en elastine. Hierdoor is er een vervaging van het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Uw huid ziet er fris en jong uit. Aanbevolen voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 6 tot 8 behandeling van 1 x per 2 weken. Daarna 1 x per 2 maanden om bij te houden.

Nieuw - Bio-Therapeutic led

LED- Licht therapie (Light Emitting Diode) wordt in de cosmetische geneeskunde gebruikt voor huidverjonging en huidverbetering.  De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsel repareert.

LED-licht therapie is een volledig pijnloze vorm van huidverbetering. Deze vorm van huidtherapie is ideaal voor mensen die de collageenaanmaak in de huid een boost willen geven of een behandeling tegen acné of hyperpigmentatie willen.

Op deze manier wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron in de huid gestimuleerd. Eventuele rimpels zullen vervagen en uiteindelijk krijgt de huid een strakkere jeugdigere uitstaling.

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Om een optimaal resultaat te behalen adviseren wij de behandeling een aantal keren te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie (3 tot 10 behandelingen, 1x per week). Dit kan in overleg met onze schoonheidsspecialisten.

LED-therapie is dé huidverbetering van de toekomst, het is volledig gericht op verbetering van je huid op het hoogste niveau.

  • Zorgt voor een betere doorbloeding van de doffe huid en u krijgt een stralende glow
  • Zorgt ervoor dat fijne lijntjes verminderen of minder zichtbaar zijn
  • Hersteld en activeert het natuurlijke collageen waardoor uw huid strakker aanvoelt
  • Ideaal tegen acné en hyperpigmentatie
  • Door een moment voor jezelf te nemen en onder de LED te ontspannen, voel je je daarna weer helemaal uitgerust.

LED light behandelingen:

LED Light Therapie Collageen, 30 minuten

LED Light Therapie Acné, 30 minuten

Voor je gezicht bieden wij diverse huidverzorgings- en huidverbeteringsbehandelingen aan.
Tijdens een Craith Skincare behandeling wordt de behandeling volledig gepersonaliseerd. Of je nu onzuiverheden zoals acne, puistjes of mee-eters wilt behandelen of rimpels en fijne lijntjes wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

 Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van zeer geavanceerde Craith Lab producten die krachtige, hoogwaardige ingrediënten bevatten om het gewenste resultaat te behalen. Deze Professional producten mogen alleen worden gebruikt door schoonheidsspecialisten die het Craith Lab opleidingsprogramma hebben gevolgd. Dit programma, ook wel het Expert Programma, bevat trainingen op hoog niveau zodat onze huidexperts altijd up-to-date blijven! Zo ben je dus altijd in goede handen!

Craith Lab gebruikt geen verstoppende en uitdrogende ingrediënten, zoals minerale oliën, zeep, kunstmatige geur- en kleurstoffen en gedenatureerde alcohol. Daarnaast is Craith Lab dierproefvrij en zijn veel van onze producten ook vegan.

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.

<
IPL Huidverjonging by beauty-n-joy

IPL Huidverjonging Treatment

  • IPL huidverjonging- Anti aging treatment Decolleté € 49,00
  • IPL huidverjonging- Anti aging treatment Hals € 49,00
  • IPL huidverjonging- Anti aging treatment Gezicht € 59,00
  • IPL huidverjonging- Anti aging treatment Gezicht+Hals+Decolleté € 79,95
  • Bindweefselmassage met IPL huidverjonging treatment Gezicht+Hals+Decolleté € 121,95