by Joy

Haarextensions by Beauty-N-Joy

Met trots presenteren wij Balmain Hair en Bgorgeous haarextensions in onze salon.

Loop jij hier ook tegen aan?

  • Je bent bij de kapper geweest, maar die heeft je net iets te enthousiast geknipt
  • Je hebt elke keer dezelfde paardenstaart omdat je gewoon niet genoeg volume hebt om je haar los te dragen
  • Je wilt meerdere haarstijlen kunnen variëren
  • Jouw grote dag is gepland! Je wilt je toekomstige verrassen met een prachtige volle haarbos op je trouwdag
  • Je bent al even bezig om lang/voller haar te kweken, maar het wil maar niet voorbij een bepaalde lengte groeien. Hoe goed je het ook verzorgt en hoe geduldig je ook bent
  • Je haar wordt dunner, of het is gewoon altijd al dun geweest en je wilt een volle bos

BEAUTY-N-JOY is officieel Balmain HAIR PRESTIGE SALON

Met de Double Hair van Balmain kunt u uw haar voller maken op plekken waar het nodig is. Uw eigen haar wordt verbonden met de extensions door middel van een microring. Deze is zeer zacht voor uw eigen haar en niet schadelijk. Iedere kapster bij ons is speciaal getraind om deze extensions bij u veilig te zetten.

De extensions moeten om de 6 weken herplaatst worden. Double Hair beschadigd uw eigen haar niet. Double hair is ons meest geplaatste haarvolume, de kleurschakeringen zijn prachtig en het systeem heeft als grote voordeel dat het herbruikbaar is. Je kunt, als je ons advies opvolgt, de extensions zeker een jaar gebruiken.

Balmain Hair extensions is gemaakt van 100% echt haar en je kunt het dus kleuren en stylen zoals je gewend bent met je eigen haar.

Je kunt bij ons terecht voor advies, consult en een kleuranalyse.

Jij bepaalt samen met onze haarstyliste wat de mooiste oplossing is voor jou probleem.

Haarextensions

Na een uitgebreide intake waarin we bekijken wat jouw wensen zijn, kiezen we de juiste producten voor het vervullen van jou “haar-wens”. Je krijgt van ons altijd een eerlijk advies op maat. Wil je een haartoevoeging die maanden blijft zitten, of kies je voor producten die u dagelijks zelf toevoegt aan je haar? We werken met Balmain Hair, dè marktleider op het gebied van haarvermeerdering en Bgorgeous haarextensions.

Double Hair

De Double Hair is het meest geplaatste haarverlengingssysteem omdat het je eigen haar niet aantast, het is volkomen veilig voor je eigen haar. De extensions worden met uw eigen haar verbonden door middel van een microringen. Double Hair moet ongeveer om de 6 weken herplaatst worden. Double Hair beschadigd uw eigen haar niet. Double hair is ons meest geplaatste haarvolume en haarverlengingssysteem, de kleurschakeringen zijn prachtig en het systeem heeft als grote voordeel dat het herbruikbaar is.

Bgorgeous extensions

Bgorgeous is dé toonaangevende hair weave specialist in de Benelux. Bgorgeous weaves zijn exclusief, 100% natuurlijk, van topkwaliteit en uiterst duurzaam.

Bgorgeous heeft uitsluitend de beste kwaliteit haar voor de weaves. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, steil of natural weave. 

Bgorgeous haarextensions zijn topkwaliteit haarproducten voor een betaalbare prijs.

De Bgorgeous hair weaves worden aangebracht met een speciale techniek die in Nederland is ontwikkeld. Hierdoor wordt je eigen haar niet beschadigd. De volle en glanzende weaves van Bgorgeous zijn exclusief verkrijgbaar bij Beauty-N-Joy

Verwijderen Extensions

Dit moet echt door een professional gebeuren om beschadiging van je haar te voorkomen. Verwijder nooit zelf je extensions!

Nadat we je haarverlenging of vermeerdering gezet hebben knippen we het in model en stylen we het helemaal mooi af zodat jij met een geweldige coupe de deur uit gaat om te kunnen gaan genieten van je extra haar!

Nieuwsgierig geworden wat er allemaal mogelijk is met je haar? Bel ons om een gratis intake/adviesgesprek aan te vragen op 033-4750004

Tekst gaat verder onder de fotos

Haarextensions abonnement – Uniek in Nederland

Wat houdt dit in:

Balmain Abonnement voor 3 stuks 40 cm (1 pakje) is € 49,95 per maand en de aanbetaling is dan € 100,- voor het bestellen van het haar.

Balmain Abonnement voor 6 stuks 40 cm double hair (2 pakjes) € 85,95 per maand voor een heel jaar. Je betaalt dan het haar af en het omhoog plaatsen 8 x per jaar (is om de 6 weken ongeveer).
Dan eerst een aanbetaling van € 200,- bij bestellen haar.

Balmain Abonnement voor 9 stuks 40 cm ( 3 pakjes) € 104,95 per maand met een aanbetaling van € 300,-

Bgorgeous abonnement: BNJ-10. 2 banen incl. 45 minuten omhoog plaatsen iedere 6 weken = aanbetaling van € 125,- en iedere maand een bedrag  van € 50,-

Bgorgeous abonnement: BNJ-11. 3 banen incl. 60 minuten omhoog plaatsen iedere 6 weken = aanbetaling van € 175,- en iedere maand een bedrag van € 70,-

Bgorgeous abonnement: BNJ-12. 4 banen incl. 70 minuten omhoog plaatsen iedere 6 weken = aanbetaling van € 200,- en iedere maand een bedrag van € 80,-

Bgorgeous abonnement: BNJ-13. 5 banen incl. 80 minuten omhoog plaatsen iedere 6 weken = aanbetaling van € 225,- en iedere maand een bedrag van € 95,-

Bgorgeous abonnement: BNJ-14. 6 banen incl. 90 minuten omhoog plaatsen iedere 6 weken = aanbetaling van € 250,- en iedere maand een bedrag van € 100,-

Het abonnement ga  je voor 1 jaar aan via automatische incasso.

Het Virgin extensions haar van Bgorgeous is standaard 55 cm lang, we hebben op aanvraag ook de 40 cm en de 70 cm beschikbaar.

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.