by Joy
IPL Huidverjonging by beauty-n-joy

IPL huidverjonging

Heeft u last van een kleurloze vale huid of pigmentvlekjes op uw huid? Heeft u wellicht last van Acne of couperose? In al deze gevallen biedt een IPL (huidverjongings) behandeling uitkomst. IPL huidverjonging is nieuwe en effectieve manier om huidveroudering tegen te gaan en, acne en pigmentvlekken te behandelen. Ons nieuwste apparaat de medcos IPL SHR bestrijdt zeer doeltreffend en daadwerkelijk huidverouderingsverschijnselen. De behandeling zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen wordt bevorderd. Dit collageen zorgt ervoor dat de conditie het bindweefsel enorm wordt verbeterd. Na een aantal behandelingen zal dit resulteren in een jongere, gezonde, vitalere huid.

Het beste resultaat krijgt u wanneer u de IPL behandeling combineert met een bindweefselmassage 

Hoe ontstaat huidveroudering?

Uw genen zijn deels bepalend voor de mate van huidveroudering. Andere factoren naast uw genen spelen een belangrijke rol bij huidveroudering. Denk hierbij aan schade aan uw huid door UV straling (zonlicht), of andere weersinvloeden. De UV straling van de zon is de meest schadelijke invloed. Ook factoren als zwaartekracht en nicotinegebruik hebben een negatieve invloed op uw huid en kunnen(vroegtijdige) huidveroudering versnellen. Wat zijn symptomen van huidveroudering?

  • De huid wordt dunner.
  • De samenstelling en vorm van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels.
  • Poriën in de huid verwijden.
  • De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit.
  • Pigmentverschuivingen treden op en ouderdomsvlekjes ontstaan.
  • Bloedvaatjes verwijden en couperose kan ontstaan.

 

IPL Huidverjonging by beauty-n-joy

Hoe werkt een IPL huidverjonging behandeling?

Wanneer de behandeling begint, plaatsen we de kop met ledflits op het behandelgebied waarna de huid het licht van de flitsen zal opnemen en omzetten in warmte. Deze omzetting van licht in warmte zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om nieuwe huidcellen aan te maken  en het proces zorgt voor  productie van nieuw collageen en elastine. Hierdoor is er een vervaging van het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Uw huid zal er fris en jong uitzien. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de IPL behandeling (twee) wekelijks te herhalen.

Hoeveel IPL huidverjonging behandelingen zijn nodig?

Voor een mooi resultaat zijn er gemiddeld genomen 8 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit een rustperiode van 1 a 2 weken. Om het behaalde resultaat te behouden adviseren wij om elke 2 maanden een huidverjongsbehandeling te herhalen. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.