Olaplex haar treatment

by Joy

Olaplex : herstelt, verzorgt en versterkt je haar

Wat is Olaplex en wat doet het precies?

Olaplex is het enige gepatenteerde systeem dat extreem beschadigd, droog, en poreus haar verandert in sterk, zacht en glanzend haar.

Waardoor ontstaat beschadigd haar?

  • Thermische factoren: Veelvoudig gebruik van stijl/krultangen en föhns
  • Chemische factoren: Door het veelvuldig kleuren, relaxers, permanente en keratine behandelingen
  • Mechanische factoren: Verkeerd borstelen, klitten in het haar, hard kammen op nat haar
  • Milieu/weersfactoren: UV beschadigingen door de zon, vochtigheid, extreme koude of warme weersomtandigheden, luchtvervuiling.

Waarvoor en voor wie is Olaplex geschikt?

Olaplex is geschikt voor elk haartype en alle haarlengtes. Je kunt het op verschillende manieren gebruiken:

  • Om je haar te laten herstellen van beschadigingen als gevolg van bijvoorbeeld gebruik van föhn, permanenten of veelvuldige haarkleuring
  • Wanneer je je haar wilt beschermen tegen dagelijkse invloeden

Hoe werkt het?

Olaplex heeft een eenvoudig drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische en hitte beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om haarbreuk te voorkomen.

Shop dit Product

No0

Intensive Bond Building Treatment®

INTENSIEVE HERSTELBEHANDELING VOOR THUIS

Olaplex No.0 is geinspireerd op de professionele salon behandeling die je nu gemakkelijk thuis kunt gebruiken. Het is een primer die fungeert voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Het herstelt verborken zwavebruggen, versterkt het haar en beschermt de algehele haarscructuur. Dit is de eerste stap in deze twee delige behandeling met de bijbehorende travelsize No.3 Hair Perfector.

No3

Hair Perfector®

HERSTELT, BESCHERMT, EN VERSTERKT

Olaplex No.3 herstelt alledaagse beschadigingen van het haar als gevolg van styling, hittebehandelingen (door bijv. stijltang of föhn), zonlicht enz., ook tussen bezoeken aan de kapsalon door. De verbroken structuur aan de binnenkant van het haar wordt hiermee voor het eerst blijvend hersteld zonder dat de resultaten weer worden uitgespoeld.

No4

Bond Maintenance Shampoo®

VERSTERKT, HERSTELT EN REPAREERT

De eerste shampoo die het originele Olaplex-ingrediënt actieve Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate” bevat, dat het haar op lange termijn herstelt. De nieuwe Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo versterkt het haar van binnenuit en zorgt voor een intense hydratatie. Bovendien beschermt het de haarkleur tegen vervaging.

No4P

Blond Enhancer Toning Shampoo®

versterkt, verzacht en neutraliseert ongewenste gele tinten voor helderder, beter handelbaar haar

Alle Olaplex-producten bevatten onze gepatenteerde technologie, die bij elke stap van je routine fragiele bindingen versterkt voor het meest gezonde haar. Olaplex No4P BLOND ENHANCER TONING SHAMPOO versterkt, verzacht en neutraliseert ongewenste gele tinten voor 3 x helderder en beter handelbaar haar.

TIP: Voorwassen met N°4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO om buildup te vermijden.

No5

Bond Maintenance Conditioner®

HYDRATEERT, REPAREERT EN VERSTERKT

De eerste conditioner die het originele Olaplex-ingrediënt actieve Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate” bevat, dat het haar op lange termijn herstelt. De nieuwe Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner herstelt en voorkomt ook kroesvorming.

No6

Bond Smoother®

VERZACHT, HYDRATEERT EN BESCHERMT

OLAPLEX NO.6 is een leave-in herstellende stylingcrème die kroeshaar elimineert, hydrateert & beschermt voor alle haartypes. Deze geconcentreerde leave-in gladmakende crème is uitstekend geschikt voor alle haartypes, inclusief gekleurd en chemisch behandeld haar. NO.6 versterkt, hydrateert en versnelt het föhnen tijdens het gladmaken. OLAPLEX’s Bond Smoother voorkomt pluizen tot 72 uur lang. Gemaakt zonder sulfaten, parabenen of gluten. Veganistisch en kleurloos.

No7

Bonding Oil®

GEEFT GLANS, VERSTERKT EN BESCHERMT

Een sterk geconcentreerde, gewichtloze, herstellende stylingolie. Verhogen van glans, zachtheid en kleurlevendigheid. Voorkomt pluizig haar. Biedt bescherming tegen hitte tot 450°.

No8

Bond Intense Moisture Mask®

Verrijkt met de gepatenteerde Olaplex Bond Building-technologie. Dit zeer geconcentreerde herstellende masker voegt glans, zachtheid en body toe en biedt intense hydratatie om beschadigd haar te herstellen.

Beauty-n-Joy is een officiëel Olaplex® Salon. U bent verzekerd van originele Olaplex producten en onze kappers zijn opgeleid door Olaplex.

Heeft u nog vragen over Olaplex, dan staan onze specialisten graag voor u klaar.

Olaplex Hair Repair incl. wassen en föhnen is er vanaf € 69,95 voor kort haar.

Olaplex wordt gezien als een technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Wie wil er nou geen stevig, glanzend en gezond haar? Olaplex maakt het namelijk mogelijk om je haar keer op keer te kunnen blijven verven of krullen en stylen zoals jij het wilt, zonder dat je haar er beschadigt door raakt.

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.