Bindweefselmassage Amersfoort

by Joy

Bindweefselmassage Gezicht en/of Decolleté

Bij Beauty-N-Joy kunt u terecht voor een bindweefselmassage aan uw gezicht en/of decolleté. Bij bindweefselmassage wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. De doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie worden intensief verbeterd. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering.

Zichtbaar huid verbeterende resultaten

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Geen ingrijpende operaties nodig!

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de Dermalogica producten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de bindweefselmassage worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld! Voor het beste resultaat adviseren wij deze behandeling in kuurverband te doen over minimaal 10 behandelingen (waarvan in het begin 2 behandelingen per week)

Massage

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.