Kapsalon Amersfoort

by Joy

Beauty N Joy, de kapsalon van Amersfoort, onderschat nooit de kracht van een goed geknipt kapsel. Of je nu voor een bob, lagen of een pony kiest, met behulp van vlijmscherpe scharen en messen helpt een van onze vrolijke kappers jou je eigen ‘signature cut’ te vinden. Wij zijn genomineerd als beste kapsalon in Amersfoort in 2019

Ben je op zoek naar haarextensions? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken exclusief met Balmain haarextensions. Meer informatie over haarextensions vind u hier.

Olaplex Hair Repair behandeling

Is je haar beschadigd? Is je haar droog en dof? Zwak en futloos? Of breekt je haar soms zelfs volledig af? Olaplex to the rescue! De schade aan je haar ontstaat doordat bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden door processen zoals het verhitten van je haar met een stijltang of föhn en het blonderen of verven van je haar.

Meer informatie over Olaplex behandeling vind je hier.

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.