Beauty N Joy | De kapsalon van Amersfoort

Beauty N Joy, de kapsalon van Amersfoort, onderschat nooit de kracht van een goed geknipt kapsel. Of je nu voor een bob, lagen of een pony kiest, met behulp van vlijmscherpe scharen en messen helpt een van onze vrolijke kappers jou je eigen ‘signature cut’ te vinden. Wij zijn genomineerd als beste kapsalon in Amersfoort in 2019.  Op zaterdag kun je bij ons geknipt worden zonder afspraak!

Ben je op zoek naar haarextensions? Ook dan ben je bij ons aan het juiste andres. Meer informatie over haarextensions vind u hier.

Olaplex Hair Repair behandeling

Is je haar beschadigd? Is je haar droog en dof? Zwak en futloos? Of breekt je haar soms zelfs volledig af? Olaplex to the rescue! De schade aan je haar ontstaat doordat bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden door processen zoals het verhitten van je haar met een stijltang of föhn en het blonderen of verven van je haar.

Meer informatie over Olaplex vind je hier.

Behandelingen en prijzen

Soort behandelingOmschrijvingPrijs
DamesWassen, knippen en blowen€ 42,50
DamesWassen, knippen en föhnen€ 52,50
HerenWassen, knippen en föhnen€ 31,50
Kinderen t/m 12 jaarWassen en knippen€ 20,50
Jongens 13 t/m 25 jaarWassen, knippen en blowen€ 24,50
Meisjes 13 t/m 25 jaarWassen, knippen en blowen€ 26,50
Permanent, wassen knippen en blowenMet een permanent heb je elke dag mooi gekruld haar zonder urenlang in de weer te gaan met je krultang of krulset. In plaats daarvan wordt er een chemisch product gebruikt die de zwavelverbindingen in je haarstructuur verbreekt en deze omvormt naar prachtige, natuurlijke krullen. Zo zie je er zelfs na een plensbui nog uit om door een ringetje te halen.€ 110,-
Foliekleuring met knippen en föhnenDeze behandeling is inclusief wassenVanaf € 68
Uitgroeikleuring met foliekleuring, knippen en föhnenInclusief wassen. Permanente kleuring voor het behandelen van uitgroei inclusief foliekleuring.Vanaf €110,50
Uitgroeikleuring, wassen en blowenUitgroei kleuring voor bv grijs haar, incl wassen en blowen€ 65,45
Ballayage, wassen en blowenMooie ballayage incl. wassen blowen€ 77,50
Olaplex Hair Repair voor kort haarHair repair behandeling, incl. wassen en fohnen€ 69,95
OlaplexHair Repair voor lang haarHair repair behandeling, incl. wassen en fohen: € 79,95€ 79,95