Wimpers en wenkbrauwen

by Joy

Bij Beauty-N-Joy kun je nu ook terecht voor het verven en shapen van je wenkbrauwen. Wij zijn gespecialiseerd in het verven met henna. Als je niet helemaal zeker weet wat voor jou geschikt is zullen zij jou adviseren zodat je altijd met mooie wenkbrauwen de salon verlaat.

Wenkbrauwen verven met henna is anders dan gewoon verf omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is henna brows de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Wenkbrauwen die geverfd zijn met henna kunnen tot 7 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 5 weken op de haartjes.

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.