Pedicure Amersfoort

Voor een professionele pedicure behandeling in Amersfoort voor ieder huidtype ben je bij ons aan het juiste adres. Wist je dat een mens in zijn leven gemiddeld 185.000 kilometer loopt? Met deze afstand loop je maar liefst 4x rond de wereld. Hierdoor is het belangrijk je voeten goed te laten verzorgen. Daarnaast voelt een pedicure behandeling ook heerlijk aan en krijgen je voeten een verzorgde en frisse uitstraling. Wanneer je je voeten niet goed verzorgt krijg je klachten zoals pijn in de voeten, eelt en ingescheurde nagels. Ook voor actieve sporters en personen die een fysiek zwaar beroep uitoefenen is het raadzaam regelmatig een pedicure behandeling te nemen.

Alles is mogelijk op het gebied van pedicure behandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een complete pedicure behandeling in Amersfoort. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor het verwijderen van eelt en likdoorns én het losmaken van ingegroeide teennagels. Ook voor kalknagels en voetschimmel bieden wij de oplossing waardoor je voeten weer helemaal gezond worden. We sluiten iedere voetenbehandeling af met het in-masseren van je voeten. Dit gebeurt met de exclusieve Pedix Feel verzorgingslijn van Alessandro die speciaal ontwikkeld is voor voeten en benen. Werkzame verzorgingsstoffen uit de zee zoals proteïnen, aminozuren, enzymen en vitamines geven je een onvergetelijke pedicure behandeling. We knippen en frezen op een vakbekwame manier je nagels. En indien gewenst geven we je nagels een finishing touch met een mooie nagellak. Na je behandeling krijg je advies over hoe je je voeten en nagels het beste kan onderhouden.

Pedicure behandeling boeken in Amersfoort

Via de onderstaande button maak je een pedicure reservering in de buurt van Amersfoort centrum én beleef je het ultieme pedicure arrangement.

Prijslijst Pedicure behandeling

Soort pedicure behandelingBeschrijvingPrijs
Pedicure – basisDeze behandeling bestaat uit:
– Nagelverzorging
– Eelt verwijderen
– Basisonderhoud voor je voeten
€ 42,50
Pedicure – uitgebreidDeze behandeling bestaat uit:
– Nagels knippen en verzorgen
– Eelt verwijderen
– Basisonderhoud voor je voeten
– Massage
– Voetcrème
€ 52,50
Happy feet 60′Deze uitgebreide cosmetische voetverzorging bestaat uit:
– Nagels knippen en polijsten
– Voetscrub met Dode Zee-zout en olie
– Voetmasker
– Voetmassage
€ 50
Teennagels lakken in klassieke kleurJe nagels elegant laten lakken op klassieke wijze€ 12,50
In French stijl teennagels lakkenBij een French pedicure worden je nagels met een zachte kleur roze gelakt met op de nageluiteinden een elegant, strak en wit randje€ 15
Podobeugel behandeling

Hierbij wordt op de nagel een beugel geplaatst waardoor de nagel rechter wordt getrokken. Dit geeft verlichting bij ingroeiende teennagels en tunnelnagels.€ 47,50 per nagel