Pedicure Amersfoort

by Joy
pedicure beauty-n-joy

Voor een professionele pedicure behandeling in Amersfoort voor ieder huidtype ben je bij ons aan het juiste adres. Wist je dat een mens in zijn leven gemiddeld 185.000 kilometer loopt? Met deze afstand loop je maar liefst 4x rond de wereld. Hierdoor is het belangrijk je voeten goed te laten verzorgen. Daarnaast voelt een pedicure behandeling ook heerlijk aan en krijgen je voeten een verzorgde en frisse uitstraling. Wanneer je je voeten niet goed verzorgt krijg je klachten zoals pijn in de voeten, eelt en ingescheurde nagels. Ook voor actieve sporters en personen die een fysiek zwaar beroep uitoefenen is het raadzaam regelmatig een pedicure behandeling te nemen.

Alles is mogelijk op het gebied van pedicure behandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een complete pedicure behandeling in Amersfoort. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor het verwijderen van eelt en likdoorns én het losmaken van ingegroeide teennagels. Ook voor kalknagels en voetschimmel bieden wij de oplossing waardoor je voeten weer helemaal gezond worden. We sluiten iedere voetenbehandeling af met het in-masseren van je voeten. Dit gebeurt met de exclusieve ProSpa verzorgingslijn van OPI die speciaal ontwikkeld is voor voeten en benen. Werkzame verzorgingsstoffen uit de zee zoals proteïnen, aminozuren, enzymen en vitamines geven je een onvergetelijke pedicure behandeling. We knippen en frezen op een vakbekwame manier je nagels.  Na je behandeling krijg je advies over hoe je je voeten en nagels het beste kan onderhouden.

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.