Cryolipolyse: Afslanken door middel van vet bevriezen

by Joy

Cryolipolyse behandeling Amersfoort 

Cryolipolyse: Afslanken door middel van vet bevriezen

Heeft u ook last van overtollig vet, of bijvoorbeeld last van een bierbuikje of hebt u nou net op dat ene plekje vet waar u dat nu net niet wilde hebben? Misschien heeft u er wel last van op meerdere plaatsen? Zou u daar graag vanaf willen maar wilt u geen operatie of streng dieet? Wij kunnen u hiermee helpen! Bij Beauty-N-Joy kunt u namelijk een Cryolipolyse behandeling boeken. Met Cryolipolyse zult u afslanken door middel van vet bevriezen. De behandelgebieden voor Cryolipolyse zijn: buik, heupen, de zgn ‘love handles’, billen, bovenbenen, taille, armen, knieën, maag en rug. Alleen bij ons kunt u tevens de Cryolipolyse behandeling onderkin boeken. 

Wat is Cryolipolyse behandeling? Vet bevriezen

Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren. Door bevriezing van het vet zullen deze vetcellen kristalliseren. Uw lichaam gaat het bevroren vet en de dode cellen op een natuurlijke manier zelf afvoeren. Behandelde vetcellen verdwijnen zo uit uw lijf en ze komen niet meer terug. Bij deze behandeling komen geen naalden kijken, hoeft u niet op een streng dieet, en u heeft geen operatie nodig.

Vet bevriezen wetenschappelijk bewezen

Werkt Cryolipolyse oftewel vet bevriezen? Dat zult u zich afvragen. Het antwoord hierop is ja. Het Cryolipolyseproces werd door twee dermatologen dr. D. Manstein en dr. R. Anderson ontdekt. Beide dermatologen zijn verbonden aan het ziekenhuis genaamd Massachusetts General Hospital in Bosten (VS) dat gelieerd is aan Harvard Medical School.

Hun klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat Cryolipolyse een effectieve manier is om vet te reduceren, zonder het risico wat een chirurgische ingreep of operatie met zich meebrengt. Bijkomend voordeel is dus ook dat de hersteltijd vele malen korter is dan bij een operatie. De resultaten van dit onderzoek zijn in 2008 gepubliceerd het vakblad Surgery and Medicine. Het onderzoek toonde aan dat de vetcellen die onder de huid zitten van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel. Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Hoe werkt een Cryolipolyse behandeling?

Bij Beauty-N-Joy staan we voor grote Kwaliteit. Om de kwaliteit de waarborgen werken we alleen met de beste apparaten en zijn al onze medewerkers door de fabrikant gecertificeerd om Cryolise behandelingen te kunnen uitvoeren. Wanneer u wilt afslanken door middel van vet bevriezen, komt u eerst voor een (verplichte) intake. Deze is overigens gratis. Tijdens de intake vertellen we hoe de behandeling in zijn werk gaat, welke gebieden u wilt behandelen, hoeveel behandelingen u nodig heeft. Vervolgens plannen we de behandeling in. Tijdens de daadwerkelijke behandeling wordt er een gelpad op het behandelgebied geplaatst, daar bovenop wordt de behandelkop geplaatst en vervolgens zal de huid vacuüm worden gezogen. Het kan zijn dat u tijdens de behandeling een trekkend gevoel ervaart. Het behandelgebied wordt enige momenten opgewarmd waardoor de vetcellen zullen loskomen, om ze vervolgens gericht en gecontroleerd te laten afkoelen. Het kan in de eerste paar minuten erg koud aanvoelen, maar dat koude gevoel zal meestal snel verdwijnen.

Wat kost een Cryolipolyse (vet bevriezen) behandeling

Een Cryolipolyse behandeling  kost bij Beauty-N-Joy slechts € 175,– per plaatsing op het lichaam (prijs per behandeling).

Een Cryolipolyse behandeling onderkin kost € 175,– waarbij de kop zowel links als rechts op de kin wordt geplaatst (prijs per behandeling).

Bij Beauty-N-Joy hebben we ervoor gekozen om in plaats van het aantal koppen de probleemzones (zoals buik, taille, kin, armen, benen, knieën en rug) te beprijzen. In onze prijslijst vind u de volledige mogelijkheden. Wanneer u ervoor kiest om een kuur van 3 behandelingen als pakket af te nemen (u betaalt dit pakket dan bij de 1e behandeling), dan krijgt u de 3e behandeling gratis.

Er kunnen maximaal 4 koppen tegelijk worden geplaatst.

Te behandelen gebied:

Armen: 2 plaatsingen (koppen)
Benen: 2-6 plaatsingen (koppen)
Buik: 1-4 plaatsingen (koppen)
Knie onder: 1 plaatsing (kop)
Knie boven: 1 plaatsing (kop)
Onderkin: 2 plaatsingen (koppen)
Rug: 2-4 plaatsingen (koppen)
Taille: 1-4 plaatsingen (koppen)

Cryolipolyse: Afslanken door middel van vet bevriezen

Cryolipolyse vet bevriezen: Voor en na

Cryolipolyse resultaat

Het resultaat van de behandeling is een zichtbare en natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Gemiddeld wordt er per Cryolipolyse behandeling waarbij het vet wordt bevroren zo’n 20% vet gereduceerd in het behandeld gebied.

Hoe lang duurt een Cryolipolyse (vet bevriezen) behandeling?

De behandeling duurt een uur. Ook wanneer u 2 gebieden of zones tegelijk wilt laten behandelen duurt de behandeling 1 uur. De periode tussen 2 behandelingen in bedraagt 8 tot 12 weken. In totaal duurt een volledige behandeling dus ongeveer 8 (of 12) tot 16 (of 24) weken, afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen en de nodige tijd tussen de behandeling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In principe kunt u met 2 tot 3 behandelingen tevreden zijn met het resultaat. Het resultaat wordt in belangrijke mate bepaald hoe het lichaam in staat is om vetcellen af te voeren. Zo zal een slecht werkende darmflora ervoor zorgen dat de vetcellen niet optimaal kunnen worden afgevoerd. In dat geval zult u meer behandelingen nodig hebben. Overigens voor een optimaal resultaat adviseren wij u om zeker 1x per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Het uiteindelijke resultaat van de Cryolipolyse (vet bevriezen) behandeling, zal na 2-4 maanden zichtbaar zijn.

Cryolipolyse behandeling voordelen

Welke voordelen geeft Cryolipolyse (vet bevriezen) bijvoorbeeld ten opzichte van een operatie?

  • U kunt gelijk weer aan het werk, u hebt geen herstelperiode
  • De behandeling duurt slechts 1 uur.
  • Ook wanneer u 2 gebieden tegelijk laat behandelen duurt het een uur
  • U krijgt geen naalden in uw lichaam
  • Het is geen operatie
  • Al bij een kuur van 3 behandelingen, krijgt u een fantastisch resultaat
  • Wij kunnen 2 probleemgebieden (4 paatsingen) tegelijk behandelen
  • Bij Beauty-N-Joy kunt u tevens kiezen voor de Cryolipolyse behandeling onderkin
  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
  • Het afgevoerde vet, blijft weg.

Cryolipoyse - Vet bevriezen. Prijs per behandeling

Om een optimaal resultaat te verkrijgen zijn 3 behandelingen nodig. 

Pakketprijzen complete behandelingen. U krijgt 3 behandelingen voor de prijs van 2 behandelingen

Beauty-N-Joy biedt een complete kuur van 3 behandelingen ook  als pakket aan. Dit betekent dat u niet per behandeling betaalt maar in 1x de volledige kuur tegen een gereduceerde prijs! Namelijk u krijgt met het pakket de 3e behandeling gratis. Het pakket betaalt u bij de eerste behandeling. Tussen de opeenvolgende behandelingen zit een periode van 8-12 weken. Deze periode is nodig om het lichaam de gekristaliseerde vetcellen te laten afvoeren van de behandelde zone(s).

De pakketprijzen worden bij de eerste behandeling compleet voldaan.
Uw voordeel: U krijg 3 behandelingen voor de prijs van  2 behandelingen

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.