Craith Lab huidverjonging

by Joy

Craith Lab® is een 2022 Award winning merk voor huidverjonging en huidverbetering.

Craith Lab maakt gebruik van drie gepatenteerde formules:

Blue Collection / Probiotics

Door hormonale schommelingen zowel in de pubertijd als in overgang raakt de huid uit balans wat verschillende huidproblemen kan veroorzaken. Pre- en probiotica bieden bescherming voor de jonge huid en helpen het evenwicht en de innerlijke harmonie van een gevoelige huid te herstellen.

Blue Collection De Blue Collection kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. Ze rekenen af met verstopte poriën en mee-eters door het gebruik van pre- en probiotica en zorgen tegelijk voor de juiste vocht- en vetbalans in elke huid. • Voor de jonge huid • Voor een onrustige en gestreste volwassen huid • Probiotica • Tegen verstopte poriën en mee-eters • Herstelt vocht- en vetbalans. 

Deze line is geschikt voor man en vrouw (alle leeftijden).

Black Collection / EPI-Powershield3®

De EPI-Powershield3® formule is ontwikkeld om de schadelijke gevolgen van het milieu op de huid tegen te gaan. De formule zorgt voor bescherming, vermindering van celveroudering en activering van het ontgiftingsproces van huidcellen.

Met de EPI-Powershield3® formule kunnen we de schadelijke effecten op de huid door het milieu opvangen én corrigeren. De werkzame stoffen werken diep in op de cel, niet alleen aan de oppervlakte. Door de huid beter te beschermen zorgen we voor verminderen van celveroudering, activering van het ontgiftigingsproces van cellen/huid en een gladde en stralende huid. • Voor mannen en vrouwen • Makkelijk in gebruik • EPI-Powershield3® • Verminderen van celveroudering • Activering van ontgiftigingsproces van cellen/huid • Gladde en stralende huid.

Deze line is geschikt voor man en vrouw (alle leeftijden).


Gold Collection / EpiTECH®

De ouder wordende huid wordt vaak dunner, droger en verliest haar elasticiteit. De epigenetische EpiTECH® formule met hoogwaardige ingrediënten en actieve werkstoffen beschermt en versterkt de huidbarrière en zorgt voor een optimale celregeneratie, wat noodzakelijk is voor verjonging van de huid.

Hoogwaardige werkstoffen helpen de rijpere huid in korte tijd naar het hoogst haalbare niveau. Deze lijn richt zich op celcommunicatie, epigenetica en rejuvenation, wat resulteert in een mooie, stevigere en gladdere huid. De Gold collection bevat de EpiTECH® Formule. Unieke peptiden, met intelligente werking, die de huid beter beschermen, zichtbaar verjongen en zorgen voor minder rimpels en huidproblemen. • Minder fijne lijntjes, rimpels en onvolkomenheden • Sterkere en gladdere huid • EpiTECH® Formule • Bescherming tegen schade door het milieu • Verjongen van de huid.

Deze line is geschikt voor man en vrouw.

Wat is epigenetica?

Epigenetische huidverzorging richt zich op veranderingen in de huidcellen. Doordat we genen ‘aan’ of ‘uit’ kunnen zetten verandert de manier waarop ons DNA gelezen wordt, zonder iets aan de genetische code zelf te veranderen. We kunnen onze cellen dus positief of negatief beïnvloeden. En belangrijker nog, we kunnen negatieve veranderingen weer herstellen. Invloeden als roken, de zon, milieu en stress laten negatieve markers achter op ons DNA. Deze kunnen tijdelijk of permanent zijn en ze beïnvloeden hoe ons DNA wordt gelezen. In tegenstelling tot genetische veranderingen zijn epigenetische veranderingen omkeerbaar. Positieve invloeden als gezond voedsel, voldoende rust, SPF bescherming en mindfullness zorgen ervoor dat deze negatieve markers weer verdwijnen. De epigenetische werkstoffen die Craith Lab® gebruikt beïnvloeden de huidcellen op een positieve manier om ze weer gezond en sterk te maken.

Beauty-N-Joy start begin 2023 met dit fantastische merk.

Voor en Na huidverjonging met de Craith Lab Goldline

Boek nu

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.