by Joy

Wimperextensions Amersfoort

Welke vrouw shined er tegenwoordig niet met wimperextensions? In het hedendaagse straatbeeld zijn wimperextensions niet meer weg te denken. Vanwege de vele mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van wimperextensies krijgt iedere vrouw een unieke uitstraling. Zodra je wakker wordt is het plaatsen van mascara niet meer noodzakelijk. Door je wimpers te borstelen komen ze direct weer in vorm. Voor het plaatsen van professionele wimperextensions in Amersfoort ben je bij ons op de juiste plek.

Hoe werkt het zetten van wimperextensions?

Onze wimperextension mogelijkheden

One by One
Dit is een techniek die gebruikt wordt voor een natuurlijke look. Er wordt 1 extensions op 1 eigen haartje geplaatst.

2D – 6D Volume
Deze techniek wordt gebruikt als je een iets vollere look wilt, of je niet meer zoveel wimperhaartjes hebt. Deze techniek wordt het meest gebruikt.

Wimperlifting
Dit is een soort permanent voor je eigen wimpers. Er wordt een mooie krul in gezet die tot 5-6 weken blijft zitten. De wimpers worden ook zwart geverfd, zodat je weinig tot geen mascara nodig hebt. Ideaal als je geen wimperextensions wilt.

Waarom kiezen voor Beauty N Joy?

  • Kwaliteit, advies en persoonlijke aandacht i.p.v. productiewerk
  • Vakbekwaam personeel
  • Klantvriendelijk
  • Uw wensen zijn onze beloften
  • Styling aanpassen aan uw oogvorm
  • Geen schade aan de natuurlijke wimpers
  • Een heerlijk rustmoment voor uzelf, terwijl je wimpers worden gezet

Via de onderstaande button kun je bij ons wimperextensions in Amersfoort laten zetten. Ook kun je telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 033 475 0004

Wimperextensions laten zetten

Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van verschillende technieken aan je eigen wimperhaartjes kunnen worden bevestigd. De extensions zorgen voor lengte en volume en geven je, afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van je wimpers, tot 3- 4 weken fantastische wimpers. Van de subtiele one by one-techniek tot de dramatische 3D Russian Volume-techniek, er is voor ieder wat wils. 

BOEK NU

scroll naar beneden om het complete aanbod te zien. met de pijl toetsen kunt u uw scrollen tussen de behandelingen. U kunt tevens meerdere & combi behandelingen tegelijk boeken.