Kapsalon Amersfoort

schoonheidssalon

Bent u op zoek naar een veelzijdig kapsalon in Amersfoort? Eén dat zowel dames, heren als kinderen knipt? Waar u ook terechtkunt voor mooie feest- en bruidskapsel en make-up? Bezoek dan de kapsalon van Beauty-N-Joy. Onze salon combineert kappers, haarstylisten schoonheidsspecialisten en meer. Alles voor het mooiste uiterlijk en de beste verzorging vindt u hier in één salon.

Ontdek uw nieuwe look in de Kapsalon in Amersfoort

In onze professionele kapsalon vindt u ervaren kappers voor heren, dames en kinderen. Als u uit onze kappersstoel komt, heeft u een mooi kapsel en een nieuwe look. We luisteren altijd naar uw wensen. Zo krijgt u dus het kapsel exact zoals u het voor ogen had. Als kapsalon in Amersfoort doen we natuurlijk meer dan enkel haar knippen. Wilt u bijvoorbeeld uw haar laten kleuren? In twee tonen? Of met toner? Het kan allemaal! Heeft u een speciale gelegenheid gepland, zoals een huwelijk of jubileum? Dan zorgen de kappers van dit kapsalon voor het mooiste feest- of bruidskapsel in Amersfoort. We komen daarvoor zelfs naar u toe. Makkelijk, nietwaar?

Kies voor professionele verzorging in de salon

Beauty-N-Joy is naast een kapsalon, ook een schoonheidssalon in Amersfoort. Hier krijgt u dus het beste advies en de beste beautyverzorging. Laat onze professionals bijvoorbeeld ook uw nagels lakken en uw make-up verzorgen voor dat grote feest. Of krijgt u graag nog eerst een gezichtsbehandeling? Wilt u een afspraak voor uzelf, uw partner of kind maken? Bel dan 033 475 0004.