Ik ben Mandy Jacobs – gewichts- en lifestylecoach. In mijn afslankstudio bied ik begeleiding bij het afvallen, ontspannen met eten omgaan en fitter worden. In de begeleiding is er aandacht voor voeding, beweging en de mindset. Daarbij kan er ter ondersteuning gebruik worden gemaakt van elektrostimulatie in combinatie met infraroodwarmte. Alles erop gericht om weer lekker in je lijf te komen!

Wil jij op weg naar een slanker en fitter leven? Stop dan met diëten en quick fixes die meestal leiden tot het jojo-effect! Ik bied een methode die terug gaat naar de basis, aangepast aan de persoonlijke situatie. Niet apart koken, maar gewoon lekker kunnen eten met je gezin en met producten uit de supermarkt. Ik leer je een leefstijl die je een heel leven lang kunt volhouden en ik laat je zien hoe je de ‘knop’ kunt omzetten.

Wil jij leren hoe je bewust kunt kiezen, eten en ook bewust ‘zondigen’ (het moet wel leuk blijven ;-))? Maak dan nu een afspraak via info@health2happiness.nl (stuur je een mail, vermeld dan ook je telefoonnummer. Helaas komt mijn mail soms in de spambox).

Voor uitgebreide informatie, neem ook een kijkje op mijn website www.health2happiness.nl